24346 1:24 Ford GT

Artikelnummer: T24346

Besteleinheid 1

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 57,99 EUR 48,73
plus Portokosten

1/24 Ford GT

Dit is een uiterst nauwkeurige modelsamenstellingkit van de Ford GT! In het bijzonder vertegenwoordigt deze versie de tweede generatie-iteratie die werd onthuld tijdens de 2015 North American International Auto Show.

Over de Ford GT:
In 2006 ontstond de Ford GT om het tijdperk te vieren waarin Amerikaanse vastberadenheid de dominantie van Ferrari in uithoudingsvermogen in de jaren vijftig en zestig uitdaagde. FORD wilde met name Ferrari verslaan tijdens de 24 uur van Le Mans en dat deed hij met de FORD GT40! De overwinning was niet alleen maar een toevalstreffer. Ford versloeg Ferrari voor de volgende 3 opeenvolgende jaren.

De FORD GT van de eerste generatie was een retro-stijl straatauto die de legendarische GT40-raceauto nagebootste. De Ford GT van de tweede generatie is het tegenovergestelde. Het is een racewagen die gemaakt is om de wettelijke straatwetten te overtreffen.
De Ford GT-auto van de tweede generatie werd in 2016 in productie genomen, aangezien het 50 jaar geleden was dat de legendarische GT40 de 24 uur van Le Mans in 1966 won. In datzelfde jaar concurreerde het succesvol in de 24 uur van Le Mans 2016 omdat het de klasse LMGTE Pro won.

In de legale auto op ware grootte, waarin deze precisiemodelkit wordt gemaakt, worden slechts 1.000 voorbeelden gemaakt. De modeljaarauto's 2017 en 2018 zijn bedoeld voor geselecteerde kopers, zoals Jay Leno en andere spraakmakende autoliefhebbers, terwijl het modeljaar 2019 bedoeld is voor mensen die niet het eerste selectieproces hebben gemaakt. In het laatste productiejaar zal het 2020-model beschikbaar zijn voor degenen die eenvoudig over de middelen beschikken om deze krachtige auto te bezitten.

Over de modelset:
Ford heeft zijn expertise in de carrosserie van koolstofvezel gegoten, met een uiterst verfijnde aerodynamica en een verleidelijke druppelvorm met opspringende achterspatborden en unieke steunberen, plus een actieve achtervleugel. De 3,5-liter EcoBoost V6-motor met 647 pk biedt geweldige kracht en een voorbeeldige respons, waardoor deze straatlegale auto zich net zo thuis voelt op het racecircuit. Tamiya's modelreplica legt getrouw al deze details vast dankzij FORD Motor Company en het echte voorbeeld dat de auto-ontwerpers van Tamiya in Zuid-Californië hebben onderzocht. Het eindresultaat is een replica die ervoor zorgt dat autotypes een belonende bouwervaring bieden en een prachtig model om weer te geven.

• Assemblagekit uit kunststofmodel 1/24 schaal. Lengte: 200 mm, breedte: 94 mm, hoogte: 46 mm.
• Details omvatten: afbeeldingen van steunberen, luchttunnels aan de zijde van de deur en ontwerp van de onderkant.
• Meerdere afbeeldingen van hoofd- en achterlichten voor superieur realisme.
• Het interieur heeft afbeeldingen van stoelen met afzonderlijke onderdelen die worden gebruikt om deurpanelen, achteruitkijkspiegels en het stuur vast te leggen.
• Wordt geleverd met metalen onderdelen van wiel en olietank voor een realistische afwerking.
• Inclusief stickers om verschillende markeringen te maken, inclusief optionele race-strepen.
• Masking-stickers zijn inbegrepen om te helpen bij het schilderen van raamkozijnen.
• Metaaloverdrachten maken spiegeloppervlakken opnieuw aan.

Tamiya nummer: 24346

EAN nummer: 4950344243464

Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook:

Al gezien?