35246, 1/35 Famo mit Panzertieflader

Artikelnummer: T35246

Besteleinheid 1,00

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 164,95 EUR 138,61
plus Portokosten

1/35 Duitse 18 ton zware Half-Track FAMO en Tank Transporter Sd.Ah.116

Als de Tweede Wereldoorlog vorderde, de voertuigen die gebruikt worden op de slagvelden werd groter en groter. Als deze gigantische machines kapot ging of beschadigd raakte, de taak om ze terug van het front was niet gemakkelijk. Deze behoefte werd vooral gevoeld door de Duitse Wehrmacht, die aan het vechten waren over een breed scala van slagvelden: van de verzengende woestijn van N.-Afrika tot aan de spoorweg ontbreekt vlakten van Rusland. Bringing beschadigde voertuigen terug uit deze moeilijke omstandigheden is onontbeerlijk voor het aanvullen van de bestrijding van kracht om het leger. De Duitse 18 ton zware Half-Track "FAMO" en Tank Transporter Sd.Ah.116 was een van de voertuigen die hebben bijgedragen aan deze taak. Inclusief alle variaties, meer dan 2500 18ton half-tracks zijn geproduceerd door het einde van de Tweede Wereldoorlog. Een van de belangrijkste soorten was de tank herstel half-track, die was een machtige trekkende voertuig uitgerust met twee rijen zitplaatsen en een flatbed in de rug voor de opslag van apparatuur, zoals een trekstang en reserveonderdelen staaldraad. Tool opbergvakken werden aangetroffen op elk van de buitenste zijden van de flatbed. Bovendien werd de onderkant van een voertuig uitgerust met een lier. De motor werd een Maybach HL 108 12-cilinder motor, die stak 270hp. Tank transport werd uitgevoerd, hetzij door directe slepen met een trekstang, of door het laden van de tank boven op een enorme trailer. Officieel bekend als "Sd.Ah.116", het type 116 Trailer in verband met de 18ton zware half track, die voor het vervoer van 22- 23 ton klasse tanks toegestaan, zoals de Pz.Kpfw.III, en Pz.Kpfw.IV andere zware artillerie.

Hoe werden de Tanks geladen
De trailer van de Tank Transporter Sd.Ah.116 was opgehangen tussen twee draaistellen, de achterkant van die was uitgerust met een aparte stuurinrichting. Dit model biedt een goed inzicht in de bouw en de exploitatie van de Duitse's reusachtige beest-of-last.

Over de Model
Na het indrukwekkende debuut van de FAMO kit, Tamiya begon vele verzoeken om variaties te ontvangen. Onder de verschillende soorten FAMO te verschijnen tijdens de Tweede Wereldoorlog, de meest gevraagde was de trailer Sd.Ah.116-trekkende versie.
Strekt zich uit over 640mm, nieuwe beest Tamiya's-of-last is 50mm langer dan de Dragon Wagon en is het langst kit in de MM-serie.
De enorme trailer unit bestaat uit zowel de voorste en de achterste wielen stukken aan beide uiteinden van de lange-platform stuk.
Real rubber voor verhoogd realisme.
Deze kit beschikt over een ruime metalen en vergulde delen accessoire voor diverse stukken, zoals een ketting voor de vaststelling van de tank op sleeptouw naar het platform.
Deze kit brengt weer de acht cijfers van de vier houdingen opgenomen in de oorspronkelijke "FAMO" kit, plus vier voor alle nieuwe cijfers van de drie 'acting out' vormt een tank laden scène aan de achterzijde van de aanhangwagen.

Voorgestelde lakkleuren:
X-10 - Gun Metal
X-11 - Chroom Zilver
X-18 - Semi Gloss Black
X-5 - Groen
X-7 - Red
XF-1 - Flat Black
XF-10 - Flat Brown
XF-15 - Flat Flesh
XF-2 - Flat White
XF-49 - Khaki
XF- 56 - Metallic Grey
XF-60 - Donkergeel
XF-61 - Dark Green
XF-63 - Duits Grey
XF-64 - Rood Bruin
XF-65 - Field Grey

Tamiya nummer: 35246

EAN: 4950344992409

Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook: