1/35 Ger.Panzerjäger MaderIII

Artikelnummer: T35248

Besteleinheid 1,00

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 48,70 EUR 40,92
plus Portokosten

1/35 Duitse tankvernietiger Marder III

In de zomer van 1941, de Duitse invasie van Rusland werd gunstig ontvouwen voor de Wehrmacht. Echter, de Duitse autoriteiten begonnen de minderwaardigheid van hun tanks en anti-tank wapens kennisgeving aan die van de Sovjet-leger, zoals de T34. Om omgaan met deze verschillen ze besloten om: verbetering van de Pz.Kpfw.III Pz.Kpfw.IV en tanks; het ontwikkelen van nieuwe tanks, en hogere productie van het 7,5 cm anti-tank kanonnen. Ten slotte, als een interim-oplossing, werd besloten tot een verbeterde gevangen 7,62 Russische anti-tank kanonnen en in te zetten voor de Wehrmacht gebruiken. Deze angstaanjagende kanonnen konden 83mm bepantsering op een afstand van 1000 meter door te dringen, maar na verbetering, kon doordringen tot 122mm, en werden omgedoopt tot 7,62 Pak36 (r) pistool. Totdat de nieuwe tanks klaar waren voor de inzet, 7,62 Pak36 (r) kanonnen waren om te worden gemonteerd op het chassis van verouderde Pz.Kpfw.II Pz.Kpfw.38 en (t) tanks voor de oprichting van een noodoplossing tank jager. De 38 (t) tanks waren gebaseerd op de LtVz.38 tank, die werd ontwikkeld voor gebruik door de Tsjechische bedrijf CKD (later BMM) voor de Tsjechische leger in 1938. In 1939, bij de annexatie van Tsjecho-Slowakije, deze tank in productie ging voor de Wehrmacht. De basis van deze Tsjechische-en-klare tank werd gecombineerd met de Sovjet-Pak36 7,62 (r) pistool, wat resulteert in de oprichting angstaanjagende de Wehrmacht tank jager, de Marder III Sd.Kfz.139. De voet van de toren Pk.Kpfw.38 (t) was verwijderd en een 16mm stalen plaat is bevestigd op zijn plaats. De Sovjet 7,62 Pak36 (r) kanon werd gemonteerd op die plaat, 11mm bepantsering geïnstalleerd aan de voorzijde en de zijkanten, en massale stijgbeugels geïmmobiliseerd het pistool.

 

Duitse Tank Destroyer Marder III Kenmerken
1 / 35 schaal plastic model kit assemblage gebaseerd op de Duitse Tank Destroyer Marder III.
Totale lengte: 174mm
Elk detail van deze fascinerende vechtmachine is nauwkeurig gereproduceerd modeling voor de totale tevredenheid.
Alle details van de gevechten compartiment (belangrijkste wapen plaat, ondersteunt pistool, munitie rack, enz.) zijn nauwkeurig nagemaakt.
Beschermende uitrusting en apparatuur waarneming beweegt met een verhoging en verlaging van de belangrijkste pistool.
Bemanning zitplaatsen en grote klem voor het belangrijkste wapen kunnen worden gemodelleerd in de gevechten of bewegende posities.
Twee bemanningsleden cijfers zijn opgenomen in de set. Vijf soorten slagveld markeringen zijn inbegrepen.

 

Eigenlijke bouw van Marder III Gevangen in de delen
De basis van deze Tsjechische-en-klare tank werd gecombineerd met de Sovjet-Pak36 7,62 (r), met als gevolg een gevechtsvoertuig van aanzienlijke hoogte. De basis van dit model is niet opgenomen in slide- vormtechnieken, maar vereist een fascinerende combinatie uit verschillende delen, die de modeler, met een bijzonder aangename 1 / 35 schaal bouw

 

Handig ingericht Runners
Omdat het chassis wordt gedeeld door runner-panelen, de montage van de Pk.Kpfw.38 (t) tank BASE biedt een diep inzicht in de daadwerkelijke bouw. Leer alle fijne kneepjes van het echte Marder III door middel van montage van deze precieze schaalmodel!

 

Detail rijk
Elk deel van Tamiya's Marder III is gecombineerd met verbluffende oog voor detail. De munitie rek en mand, schuine bepantsering, blad-bladvering, grote wielen op de weg-geen details zijn weggelaten!

 

Sovjet 7,62 Pak36 (r)
De eenvoudige constructie van deze bewerkt Sovjet-kanon wordt fraai geïllustreerd op de Tamiya's Marder III. Geen details van de gevechten compartiment zijn over het hoofd gezien. Ook kan de waarneming apparatuur en voor pantserplaten worden verhoogd of verlaagd, zelfs na montage.


Voorgestelde lakkleuren

TS-1 - Rood Bruin
TS-2 - Dark Green
TS-3 - Donkergeel
X-10 - Gun Metal
X-11 - Chroom Zilver
X-12 - Gold Leaf
X-18 - Semi Gloss Black
X-5 - Groen
XF-1 - Flat Black
XF-15 - Flat Flesh
XF-2 - Flat White
XF-56 - Metallic Grey
XF-60 - Donkergeel
XF-61 - Dark Green
XF-63 - Duits Grey
XF-64 - Rood Bruin
XF-65 - Field Grey


Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook:

Al gezien?