1/35 Hummer M1025

Artikelnummer: T35263

Besteleinheid 1,00

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 44,65 EUR 37,52
plus Portokosten

1/35 Hummer M1025

Tijdens de late jaren 1970, het Amerikaanse leger werkte op te nemen de functies van een groot aantal militaire voertuigen, zoals de M151 en M561 MUTT "Gamma Geit" in een eenheidsstaat ontwerp. Adequaat genoemd (HMMW) High Mobility Multipurpose voertuigen op wielen, deze auto zou worden ontworpen voor duurzaamheid, superieure off-road handling, en veelzijdigheid. De M1025 kan worden uitgerust met een M2 of M60 machine geweren, alsmede MK.19 granaatwerpers. Deze beroemde auto is nu onderdeel van de Tamiya het Militair mini serie.

 

Desert Camouflage
Het Amerikaanse leger M1025 Humvee werd geschilderd hetzelfde als de NAVO voertuigen, in het groen, zwart en bruin camouflage. Er werd echter voor woestijn-operaties tijdens conflicten in het Midden-Oosten, zoals die in de Golfoorlog, monotone zandkleurige camouflage toegepast.

 

Over de M1025 Humvee Bewapening Vervoerder
Na de Amerikaanse militaire liep een grondige vergelijkende analyse van de prototypes ontwikkeld door drie verschillende bedrijven, de XM998 prototype van AM General bleek niet alleen de lichtste, maar ook om de prestaties niveaus vertonen boven verwachting. De Humvee is voorzien van een aluminium behuizing versterkt met een stevige stalen frame. Het toepassen van een V8-dieselmotor van 150 pk kan de output als een geavanceerde 4WD-systeem, automatische transmissie en stuurbekrachtiging. Afhankelijk van de variatie en type werk, de Humvee, ingezet door het Amerikaanse leger in 1985, kan dienen als een lading of troepen vervoermiddel, bewapening carrier, TOW anti-tank raketten of gemalen-to-air raketten in dienst voertuig, het voertuig te redden, en nog veel meer. De M1025 is uitgerust voor bewapening, maar in tegenstelling tot sommige van zijn gewapende voorgangers, de M1025 gekenmerkt door een metalen dak in plaats van een canvas dak en deur. De M1025 kan worden uitgerust met een M2 of M60 machine geweren, alsmede MK.19 granaatwerpers. De Humvee voor het eerst werd ingezet om het Panama-conflict en later aangetoond ongelooflijke mobiliteit tijdens haar inzet in de Golfoorlog. De Humvee werd ook ingezet om conflicten in Bosnië en Kosovo. Momenteel is dit voertuig speelt een onmisbare rol in het Amerikaanse leger.

 

Over het model
1 / 35 Scale
Totale lengte: 137mm
De unieke vorm van de Humvee is nauwkeurig gereproduceerd.
U kunt kiezen tussen 2 soorten motorkap openingen.
Front guard is ook gerepliceerd tot in het kleinste detail.
Banden zijn gemaakt van rubber.
Mk.19 Grenade Launcher, M2 machinegeweer, munitie dozen evenals twee cijfers maken deel uit van de kit.
Inclusief decals voor 4 verschillende markeringen.

 

Tot in het kleinste detail
Een stuk motorkap en onderlichaam Bonnet en het onderlichaam zijn gevormd als een stuk dankzij verschuifbare mallen om de assemblage te vereenvoudigen zonder verlies van detail.

Kies uw configuratie: De onderdelen zijn ontworpen om u te kiezen tussen verschillende configuraties. Daarnaast hebben diverse optionele onderdelen zoals 2 soorten motorkap openingen, 2 soorten dempers zijn inbegrepen. Met deze onderdelen kunt u vertegenwoordigt niet alleen het Amerikaanse leger voertuigen, maar ook US Marine Corps voertuigen.Voorgestelde lakkleurenTS-29 - Semi Gloss Black
TS-46 - Licht Zand
TS-61 - NAVO-Green
TS- 62 - NAVO-Brown
TS-63 - NAVO-Zwart
X-10 - Gun Metal
X-11 - Chroom Zilver
X-18 - Semi Gloss Black
X-26 - Helder oranje
X-27 - Clear Red
X-31 - Titanium Gold
X-32 - Titanium Silver
X-5 - Groen
X-6 - Orange
X-7 - Red
XF-1 - Flat Black
XF-15 - Flat Flesh
XF-2 - Flat White
XF-49 - Khaki
XF-52 - Flat Earth
XF-57 - Buff
XF-60 - Donkergeel
XF-62 - Olive Drab
XF-67 - NAVO-Green
XF-68 - NAVO-Brown
XF-69 - NAVO-Zwart
XF-7 - Platte rode
XF-9 - Hull Red


1/35 Hummer M1025


Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook:

Al gezien?Diese Website nutzt Cookies, um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Mehr Informationen