1/35 Königstiger

Artikelnummer: T35252

Besteleinheid 1,00

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 65,90 EUR 55,38
plus Portokosten

1/35 Königstiger

De Epic Ardennen Front in 1/35 Scale!
Tamiya presenteert een 1 / 35 schaalmodel van de King Tiger zo bleek tijdens de laatste Duitse offensief in de Ardennen Front. Ook inbegrepen in de kit is de DKW NZ350 militaire motorfiets. De dikke armor en krachtige 88mm kanon van de King Tiger Henschel toren sloeg de angst in de harten van alle geallieerde troepen die het ongenoegen van de kampen dit beest van een tank had. In een echte Tamiya stijl, is angstaanjagend beeld van de King Tiger gevangen in dit model. Vol met detail, de kit is voorzien van twee verschillende soorten van het pistool mantels (model kan worden geassembleerd met geïntensiveerd en schuine mantel), alsmede onderdelen voor de nauwkeurige replicatie van de motor van de DKW NZ350's. Kleine koplamp en andere functies te zien op de motorfiets tijdens de laatste fasen van de Tweede Wereldoorlog worden gereproduceerd. Zeer geschikt voor het maken van de perfecte Ardennen diorama. Tankcommandant, tank bemanningslid en ordelijke cijfers (3 cijfers in totaal) zijn ook opgenomen in deze kit.

 

Over de Duitse koning Tiger (Ardennes Front)
Ontwikkeling van de massale King Tiger begon in februari 1943 aan de toenemende dreiging van Russische tanks tegen te gaan. Een krachtiger kanon werd toegevoegd, de herinrichting van de L56, 88mm van de Tiger I bij de Type 43 L71, 88mm hoge snelheid pistool. Het chassis vooraan harnas was 150 mm dik met 80mm dikke kant harnas. De Henschel en Porsche bedrijven kwamen met rivaliserende torentje prototypes. Na de proefperiode productie van 50 tanks met de Porsche torentje, de Henschel ontwerp, met zijn zeer dik pantser dat gemeten 185mm aan de voorzijde en 88mm op de zijwanden, werd goedgekeurd voor massaproductie. De Henschel koepel zelf werd herzien halverwege de productie, van een getrapte pistool mantel tot een leien dakje gegaan. Vanwege de ravage aangericht door de Koning Tiger I tijdens de laatste Duitse offensief in de Ardennen front in december van 1944, dat de geallieerde troepen in Berlijn verplaatst zou de vrees van de King Tiger tot de allerlaatste dag van de oorlog. Zoals voor de DKW NZ350 militaire motorfiets, begon de productie in 1940. Echter, deze Duitse militaire motorfiets ervaren tussentijdse wijzigingen van de productie wanneer de middelen beperkt zijn geworden aan het eind van de oorlog. DKW NZ350's in die tijd werden gezien met kleinere koplampen en de uitgedunde fenders.

 

Over de Model
Tamiya presenteert een 1 / 35 schaalmodel van de Duitse koning Tiger nauwkeurig geportretteerd zo bleek tijdens de laatste Duitse offensief in de Ardense bossen van België.
Totale lengte: 294 mm, totale breedte: 108mm.
Henschel design turret herschapen in fantastische details.
Kit bevat onderdelen voor twee verschillende soorten mantels-pistool stapte en glad.
achterzijde ontsnappen Turret het luik kan worden geopend en gesloten na de montage. Alle andere luiken kunnen worden geassembleerd in de open of gesloten posities.
Kit bevat NZ350 DKW Duitse militaire Motorcycle herschapen zo bleek tijdens de laatste fasen van de Tweede Wereldoorlog met kleinere koplamp en de uitgedunde spatbord.
Drie cijfers opgenomen: tankcommandant en ordelijke dragen leren jassen, en tank bemanningslid.
Voorgestelde lakkleurenTS-1 - Rood Bruin
TS- 2 - Dark Green
TS-3 - Donkergeel
TS-46 - Licht Zand
X-10 - Gun Metal
X-11 - Chroom Zilver
X-18 - Semi Gloss Black
XF- 1 - Flat Black
XF-10 - Flat Brown
XF-15 - Flat Flesh
XF-16 - Vlakke aluminium
XF-2 - Flat White
XF-27 - Zwart Groen
XF-5 - Flat Green
XF-52 - Flat Earth
XF-56 - Metallic Grey
XF-60 - Donkergeel
XF-61 - Dark Green
XF-63 - Duits Grey
XF-64 - Rood Bruin
XF-65 - Field Grey


Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook:

Al gezien?

14305125 Motorplatte A

EUR 1,30
incl. 19% MwSt

19445517 Mud Flap Bag (2) 56305

EUR 5,60
incl. 19% MwSt