35207,1/35 Russische leger Infanterie

Artikelnummer: T35207

Besteleinheid 1,00

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 19,80 EUR 16,64
plus Portokosten

1/35 Russische leger Infanterie

Over het Russische leger Assault Infanterie
Tijdens de Tweede Wereldoorlog, de Russische strijdkrachten bestond uit vijf belangrijkste elementen; de grondtroepen, marine, luchtmacht, National Air Defense en Krijgsmacht Support. De grondtroepen vertegenwoordigd ongeveer 80 procent van het totale personeel, was de grootste in sterkte. Het ongeveer 5.300.000 militaire bezittingen had bij het uitbreken van de Russisch- Duitse Oorlog in juni 1941. Echter, verwoestende schade die door de Duitse gemechaniseerde strijdkrachten geresulteerd in meer dan 70 procent verlies van zijn gehele troepensterkte binnen vijf maanden. Dit leidde tot een snelle reorganisatie van de grondtroepen, en met een hulp van de strenge winter van Rusland, slaagden zij erin om de Duitse af te weren's vooraf vlak van Moskou. Door de zware verliezen, gereorganiseerd eenheden veel kleiner geworden dan voorheen. Rifle Forces (infanterie) verlaagden hun afgesplitste sterkte van 14.483 tot 10.859. Tank divisies, die zo'n 20.000 pantservoertuigen bezat, verloren ongeveer 70% van hen in de eerste fase van de oorlog. De meeste overlevende Tank divisies werden ontbonden, en de beschikbare tanks en bemanningen werden opnieuw toegewezen aan veel kleinere eenheden zoals onafhankelijke tank of tank bataljons brigades. Het was in 1945, net voor het einde van het conflict, dat de Russische strijdkrachten van de vooroorlogse niveau van hun kracht gerecupereerd.

De belangrijkste kracht van de Russische tegenaanval werd hun tank troepen. Na geconcentreerde vuur door hun artillerie-eenheden, de tank geavanceerde troepen in drie groepen, en veel infanteristen reed op de tanks van de 2e en 3e groepen. Deze infanterie de praktijk was uniek voor de Russische tactieken en heette "Tankoviy Desant" door de Russen. Aangezien de Russische grondtroepen niet gepantserde troepen luchtvaartmaatschappijen bezitten zoals de Duitse halftracks, een infanteriebataljon van de 'genoemd Motor Rifle eenheid " was gehecht aan elke tank brigade en toegewezen aan sluiten van de tanks te ondersteunen. Een Motor Rifle eenheid bestond uit ongeveer 500 infanteristen. PPSh-41 of een PPS-43 machinegeweren zoals draagarmen. Soldaten worden uitgevoerd zoals vele tijdschriften als mogelijk, en geavanceerde tijdens het rijden op tanks. Eenmaal ontmoeting met een vijand defensieve positie, zou infanteristen boord te gaan van de tank, een aanval op de positie en vervolgens terug te keren naar de tank. infanteristen Deze speerpunten werden van de aanval, en als gevolg van defensieve vijand brand, die om zware ongevallen te ondersteunen.

De standaard uniform van de Russische infanterie tijdens WW2 was een eenvoudige blouse genaamd "Gymnastiorka". Vroeg in het conflict, jassen en regencapes werden vaak gebruikt als winter kledij. In 1940, een gewatteerde jas genaamd "Telogreika" werd ingevoerd, maar niet voldoende hoeveelheden werden geleverd in het begin.

Tamiya nummer: 35207

EAN: 4950344352074


Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook:

Al gezien?

900045 1/10 Spike Banden/velgenset

EUR 32,99
incl. 19% MwSt

Chipmunk ARF

EUR 389,00
incl. 19% MwSt