35275 1/35 JGSDF Spähfahrzeug gep. Irak Service-Artikel Limitierte Wiederauflage

Artikelnummer: T35275

Besteleinheid 1,00

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 34,99 EUR 29,40
plus Portokosten

Tamiya 35275 1/35 JGSDF Spähfahrzeug gep. Irak

Service Artikel Limited heruitgave

Het voertuig van de JGSDF is uitgerust met een watergekoelde 4-takt 4-cilinder dieselmotor met 160 pk, waarmee een topsnelheid van 100 km / h mogelijk is en is geschikt voor 4 mannen. Het werd gebruikt voor humanitaire operaties in Irak.

Met het HMV Hayate en Type 73 Small Utility Vehicle, uitgerust met weinig bepantsering en met slechte defensievermogens, begon de Japanse Ground Self Defense Force (JGSDF) in 1997 aan de ontwikkeling van een nieuw, licht mobiel gepantserd transportvoertuig. Het JGSDF lichte pantservoertuig is geschikt voor 4 personen en is uitgerust met een 160 pk, vloeistofgekoelde 4-cilinder 4-cilinder dieselmotor, waarmee hij topsnelheden van 100 km / u kan bereiken. Met een gewicht van slechts 4,5 ton kan het worden vervoerd door een CH-47J-helikopter of C-130H-transportvliegtuig voor noodluchtdruppels. De pistoolmontage op het dak kan worden uitgerust met een 5.56mm MINIMI machinegeweer of een licht anti-tank geleide raket. Voertuigen ingezet in Irak waren uitgerust met versterkte kogelvrije voorruiten, sommige voertuigen waren uitgerust met draadscharen en een roterende gepantserde afdekking rond de pistoolbevestiging voor extra bescherming.

Zeer gedetailleerd 1/35 schaalmodel van het JGSDF lichte gepantserde voertuig dat in Irak wordt gebruikt.
Totale lengte: 128 mm
De unieke vorm van het daadwerkelijke voertuig is nauwkeurig gerepliceerd.
Beschikt over gedetailleerde gevechtsbanden, transparante onderdelen voor koplampen en achterlichten en een gegoten chassis uit één stuk voor extra gewicht.
Montagemogelijkheden zijn onder meer deuren in geopende of gesloten positie en dak uitgerust met een 5.56mm MINIMI-machinegeweer met speciale gepantserde afdekking voor Irak of reguliere luiken.
Draadsnijders komen ook in de set voor een agressievere uitstraling.
Kit wordt geleverd met 1 bestuurdersfiguur met standaard Irak-uitgave kogelvrij vest.
Bevat stickers om maximaal 4 verschillende voertuigmarkeringen te reproduceren.Tamiya nummer: 35275

EAN nummer: 4950344995868

Al gezien?Diese Website nutzt Cookies, um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Mehr Informationen