78032, 1/350 Japanese Destroyer Kagero

Artikelnummer: T78032

Besteleinheid 1,00

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 78,99 EUR 66,38
plus Portokosten

1/350 Japanese Destroyer Kagero

De kiel werd gelegd in september 1937 waarop de Kagero iets meer dan 2 jaar later werd opgeleverd in november 1939. Terwijl de Kagero klasse wordt erkend als een effectieve destroyer deden de meeste niet veel meer dan escort werk, het verdedigen van de grote slag- en vliegdekschepen op hun reizen zoals ze deden bij de aanvallen op Pearl Harbor. Later in de oorlog waren ze actief in de "Tokyo Express" bij het bevoorraden en het versterken van het belegerde Japanse garnizoenen op de Solomon eilanden. De Kagero liep in 1943 op een Amerikaanse mijn en ging ten onder.

Belangrijkste ontwerpkenmerken van de kit
Het achterdek is voorzien van de dubbele 12,7cm geschutskoepel zoals te zien op vroege WWII Kagero schepen (die later in de oorlog werden vervangen door luchtdoelgeschut).

Het efficiënte, overzichtelijke originele Kagero dek is weergegeven met veel details. Nieuwe onderdelen geven de brug weer zonder radar kamer. Transparante onderdelen worden gebruikt voor de ramen. De vroeg- WWII Kagero mast beschikt over minder radarapparatuur dan de late- oorlogsschepen zoals bij de bouwdoos van de Japanse Destroyer Yukikaze.Productspecificaties:
- Type Detail
- schaal 1/350
- bouw type montage kit
- foto-etch delen inbegrepen
- Decals Inclusief
- bijzonderheid 1: lengte: 338mm, breedte: 31 mm.
- bijzonderheid 2: Kit toont de Kagero zoals ze aan het begin van de Tweede Wereldoorlog verscheen.
- bijzonderheid 3: gloednieuwe onderdelen brugdelen, belangrijkste mast, achterdek , twin 12,7 cm gun, twin 25mm machinegeweer stations, mijnen en paravane (Mijnenveger apparatus).
- bijzonderheid 4: de kit kan worden gemonteerd als een waterlijn of volledige romp model, en omvat een houder voor de volledige romp.
- bijzonderheid 5: links/rechts romp stukken met mooie afbeelding van romp deelvenster gewrichten en demagnetiseren kabel.
- bijzonderheid 6:metalen onderdelen zijn gebruikt voor nieuwe ankerkettingen en propeller assen, met harde ABS mast.
- bijzonderheid 7: Poly caps worden ingebouwd in de 3 aparte 12,7cm geschutskoepels en 2 torpedo lanceerinrichtingen met rotatiemogelijkheden..
- bijzonderheid 8: nieuwe foto-etst onderdelen voor de paravane kraan, raamantenne en propeller beschermers.
- bijzonderheid 9: nieuwe stickers zijn opgenomen.

Tamiya nummer: 78032

EAN: 4950344780327

Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook:

Al gezien?