58663 1/10 R/C Toyota Hilux Extra Cab (CC-01)

Artikelnummer: T58663

Besteleinheid 1

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 224,99 EUR 189,07
plus Portokosten

1/10 R/C Toyota Hilux Extra Cab CC-01

TDit model herschept de klassieke Toyota Hilux in de vorm van een nieuwe carrosserie van polycarbonaat, gemonteerd op het betrouwbare en leuke CC-01 cross-country chassis. De kit toont de 8e generatie van de Hilux-auto, die in 2015 werd uitgebracht, met name een speciale full-size versie van de Extra Cab die Toyota's Britse divisie in de kleuren van Tamiya's legendarische Bruiser had gemaakt als een eerbetoon aan ons model. Het verscheen ook in enkele spraakmakende pr-activiteiten in Groot-Brittannië.

CC-01 Chassis
Uitstekend op de grond aansluitend, langlagers veersysteem bestaat uit dubbele voorarmen en achterste 4-link vaste opstellingen en is uitgerust met 4 oliedempers. Zeer betrouwbaar en efficiënt voltijds 4WD-systeem met een motor aan de voorzijde, die via de versnellingsbak en de achterwielen via de cardanas met kruiskoppelingen vermogen naar de voorwielen overbrengt. Voor- en achterdifferentiëlen zorgen voor soepel bochtenwerk. Voor nog betere off-road prestaties op ruw terrein, kan het achterdifferentieel tijdens de montage worden vergrendeld. Realistische blokpatroonbanden zijn gemonteerd op met metaal beklede wielen.

• Assemblagekit voor het R / C-model met 1/10 schaal. Lengte: 465 mm, breedte: 200 mm.
• De robuuste vorm van de Hilux Extra Cabine is afgebeeld in lichtgewicht en duurzaam polycarbonaat, met een afzonderlijke metalen zijspiegel en lichte behuizingsonderdelen.
• Inclusief 2 witte (koplamp) en rode (achterlicht) LED's van 5 mm diameter en de LED Light Unit. Opmerking: De standaard lichtkokers kunnen worden uitgerust met maximaal 6 LED's voor en achter.
• Met metaal beklede wielen zijn gecombineerd met realistische banden met een authentiek loopvlakpatroon.
• Het CC-01-chassis is uitgerust met een full-time 4WD-systeem en dubbele wishbone aan de voorzijde, een achterste 4-linkse stijve ophanging uitgerust met 4 CVA oliedempers.
• Wielbasis van 267 mm.
• Een uitgebreid assortiment optionele onderdelen is beschikbaar om het CC-01-chassis aan te passen.
• Bevat geborstelde motor van het type 540.
• Bevat Tamiya TBLE-02S ESC (elektronische snelheidsregeling) Geschikt om zowel borstelloze motoren met sensoren als motoren met een borstel te gebruiken. (21,5 Limiet BL-motor draaien) (23 Limiet geborstelde motor draaien)
• Vereist: 2-kanaals radio, servo, 7.2volt accu en oplader en Tamiya PS-verf.

Tamiya nummer: 58663

EAN nummer: 4950344586639

Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook:

Al gezien?

906258 BL Motor 11,5T sensored

EUR 69,99
incl. 19% MwStDiese Website nutzt Cookies, um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Mehr Informationen